Kniha o rodičovstve : [recept, ako byť dobrým rodičom] - Lee, Nicky; Lee, Sila (Familiaris, 2011)
Autori ľ manželia Leeoví príjemným a vtipným spôsobom prechádzajú všetkými oblasťami a fázami rodičovstva, od narodenia až do konca puberty. Spracúvajú témy, ako napríklad: päť jazykov lásky, deti a hranice, súrodenecká rivalita, ako previesť deti cez roky dospievania, odovzdávanie viery, úloha tradícií v rodine; ale aj ako usmerniť deti v oblasti sexu, alkoholu, drog, pozerania televízie a užívania internetu. Kniha je určená rodičom detí všetkých vekových kategórií, vhodná aj pre rodičov.