Vášeň. objavte tajomstvo ako žiť - Angelis, Barbara, De 1951- (Columbus, 2009)
V knihe Vášeň sa dozviete: ŽE: vášeň ukazuje, akí sme domovom vášne je srdce ľahostajnosť a sebaovládanie sú nepriateľmi vášne. AKO: zahnať hlad po vášni sa stať vášnivou osobou si nájsť pre vášeň čas si udržať vášeň lásky sa pozerať na svet vášnivým pohľadom. ČO: prekáža hľadaniu vášnivého vzťahu je posvätná vášeň tela.