Si ten pravy? - Angelis, Barbara, De (Columbus, 2009)
Barbara de Angelis odhaľuje všetko, čo potrebujete vedieť o kompatibilite a prezrádza, ako si môžete vytvoriť napĺňajúci vzťah, ktorý si zaslúžite, či už: - žijete v manželstve a uvažujete, či by ste mohli byť šťastnejší - žijete sami a kladiete si otázku, ako sa vyhnúť ďalšiemu nevhodnému partnerovi - ste zamilovaní a pýtate sa, či je váš partner ten pravý Barbara De Angelis vám ukáže vzorec na vytvorenie dlhodobého vzťahu plného lásky, pomôže vám pochopiť seba samých a vášho partnera ako nikdy predtým.