Ako sa stať skutočným milencom momenty pravdy pre milencov - Angelis, Barbara, De 1951-; Činčárová, Alica (Bratislava Columbus, 2009)
Zdravie, medicína, krása, zdravý spôsob života
zdravie
Keywords: láska; sexualita; partnerské vzťahy; interpersonálna komunikácia; Love; Sexuality; Partner relationships; Interpersonal communication; zdravie