Spýtajte sa Barbary 100 najčastejších otázok a odpovedí o láske, sexe a vzťahoch - Angelis, Barbara, De 1951- (Bratislava Columbus, 2010)
Barbara De Angelis odpovedá na stovku vašich najintímnejších a najdôležitejších otázok: Ľ Ako presvedčíte workoholického partnera, aby venoval manželstvu viac času a energie? Ľ Čo s partnerom, ktorý neustále flirtuje? Ľ Prečo ma priťahujú len tí "nesprávni chlapi" a tí milí vo mne nevyvolávajú žiadnu "chémiu"? Ľ Ako dlho by ste mali čakať, kým sa partner vyjadrí? Ľ Ako viete, kedy vzťah nefunguje a je načase z neho odísť? ůA ĎALŠÍCH 89 OTÁZOK O LÁSKE, SEXE A VZŤAHOCH!
zdravie
Keywords: interpersonálne vzťahy; partnerské vzťahy; muži a ženy; manželstvo; láska -- psychologické aspekty; sexualita -- psychologické aspekty; Interpersonal relations; Partner relationships; Men and women; Marriage; Love; Sexuality; zdravie