Vetřelec 03 Peklo - Golden, Christopher (Baronet Praha, 2015)
Box obsahuje následující tituly: Tim Lebbon: Vetřelec ľ Probuzení Píše se rok 2159 ľ třicet sedm let poté, co statečná důstojnice nákladní lodi Nostromo svedla svůj vítězný boj s vetřelcem. Ellen Ripleyová stále v hibernačním spánku pluje hlubokým vesmíremů Při těžbě vzácného minerálu, patnáctkrát tvrdšího než diamant, se v důlním komplexu planety LV178 objeví záhadní tvorové. Zlo, dlouho spočívající kdesi v hlubinách, se probouzí a vydává se za svou kořistí. Chris Hooper, hlavní inženýr těžební lodi Marion, a jeho posádka jsou odsouzeni ke zkáze. Zbývá jim poslední naděje ľ jejich nouzový signál zachytí záchranný modul Ellen Ripleyovéů Román Tima Lebbona je první částí trilogie, dějově úzce provázané s kultovní filmovou sci-fi ságou o vetřelcích. James A. Moore: Vetřelec ľ Odplata Úkolem Alana Deckera je dohlížet na dodržování terraformace planety LV178 a bezpečí jejích obyvatel. Jenže tento svět, nyní civilizovaný a známý pod jménem Nový Galveston, skrývá svá tajemství, číhající hluboko pod jedovatými písky zvanými Moře strastí.A svá tajemství má i společnost Weyland-Yutani. Kdesi v dávno opuštěném prastarém dole se skrývá to, po čem prahne nejvíc ľ živý vetřelec. Decker netuší, proč do vojenského průzkumného týmu potřebují právě jeho, dokud nepochopí, že má s nebezpečnými tvory mnohem osobnější spojení, než si vůbec dovedl představit. Dávná krevní msta, zahájená před stovkami let mezi vetřelci a Ellen Ripleyovou, dosud neskončila! Román Jamese A. Moorea je druhý díl trilogie, úzce provázané s kultovní filmovou sci-fi ságou o vetřelcích. Christopher Golden: Vetřelec ľ Peklo Důstojnice Ellen Ripleyová v hyperspánku stále pluje vesmírem ve svém záchranném moduluů A planeta LV-426, na níž s posádkou lodi Nostromo objevila vetřelce, dokonalý stroj na zabíjení, byla mezitím terraformována a osídlena prvními kolonizátory. Lidé sem přišli za novým životem, za štěstím, které na Zemi nepoznali. Pouštějí se do průzkumu své nové domoviny, kterou pojmenovali Acherón. Komunitě se daří, narodilo se dokonce první dítě, dívenka Rebecca zvaná NewtůPo sedmapadesáti letech bloudění mezihvězdným prostorem Ellen Ripleyová konečně dosáhne záchrany. Nechce nic než zapomenout na strašlivý střet s vetřelcem, který ji dál děsí ve snech. Ale společnost Weyland-Yutani ji potřebuje: na planetě LV-426 se něco staloů Román Christophera Goldena je třetí díl trilogie, úzce provázané s kultovní filmovou sci-fi ságou o vetřelcích.
sci-fi, fantasy
Keywords: sci-fi, fantasy