Lean in 15. zaostrené na postavu - Wicks, Joe (Slovart, 2017)
Úspešný tréner Joe Wicks, alias The Body Coach, pomohol už státisícom ľudí, aby zmenili svoje telo a začali sa skvele cítiť. Po bestselleri Lean in 15. 15-minútové zdravé recepty a intervalový tréning pre super postavu prichádza táto hviezda sociálnych sietí s ďalšou knihou, kde vás naučí, ako jesť a trénovať tak, aby ste si vybudovali svalstvo a spálili viac tuku. V pokračovaní celosvetovo úspešného hitu prináša 100 lahodných receptov a štyri nové tréningové plány, s ktorými sa dostanete na ďalšiu úroveň, o krok bližšie k postave snov.