Dračie údolie. 02. Jazda v búrke - Drake, Salamanda (Slovart, 2009)
V Dračom údolí, kde je jazdenie na drakoch najdôležitejšie na svete, vzniknú problémy medzi najlepšími priateľkami Karou a Breenou. Keď sa dračica Luna zraní, Breena sa nemôže kvalifikovať na majstrovstvá ostrova. Čo je však horšie, poháda sa s Karou, ktorá úspešne zvládla jazdu na Oblakovi. Kara zámerne pochybí v ďalšej súťaži, aby pomohla vyhrať priateľke, o ktorej žiarlivosti ani netuší. A to ešte nevie, že nedorozumenia medzi nimi živí nenávistná Hortenzia, ktorá snuje intrigy. Priateľstvo Kary a Breeny je vystavené veľkej skúške. Podarí sa dievčatám prekonať všetky nástrahy?