Crossfire. 5. Oslobodená - Dayová, Sylvia (Fortuna libri, 2016)
Záver celosvetovo preslávenej päťdielnej romantickej ságy Crossfire Gideon Cross. Zamilovať sa doňho bola najjednoduchšia vec na svete. Stalo sa to okamžite. Úplne. A nezvratne. Vydať sa zaňho bolo ako uskutočniť si najodvážnejší sen. No zostať s ním v manželstve, to je boj. Láska sa mení. Tá naša sa stala prístavom, v ktorom sa skrývame pred nečasom, a sama je zároveň hroznou búrkou. Dve zranené duše sa spojili do jednej. Prezradili sme jeden druhému svoje najhlbšie a najhoršie tajomstvá. Gideon je zrkadlo, ktoré odráža moje nedostatky... a tiež krásu, ktorú som v sebe nedokázala uvidieť. Dal mi všetko. Teraz musím dokázať, že viem byť jeho skalou a útočiskom, tým, čím je on pre mňa. Spoločne môžeme čeliť ľuďom, ktorí sa nás zlomyseľne pokúšajú rozdeliť. Najťažšie však zápasíme o prísahu, ktorou sme si jeden druhého zaviazali. Sľúbiť večnú lásku, to bol len začiatok. O lásku treba bojovať, a to nás buď oslobodí, alebo... naveky rozlúči. Strhujúci, plný romantiky a emócií, záverečný diel série Crossfire prináša finále, ktoré milióny čitateliek očakávali so zatajeným dychom. Skutočné vyvrcholenie duší a tiel.