Trón zo skla Vrahyňa proti impériu - Maas, Sarah, J. (Slovart Bratislava, 2017)
Exkluzívna novela, ktorá odhaľuje zaujímavé epizódy z tajnej minulosti Celaeny Sardothien, hrdinky šesťdielnej série Trón zo skla. Po náročnom výcviku sa Celaena Sardothien dožila dňa, keď je skutočne najobávanejšou nájomnou vrahyňou Eriley. Hrou osudu má dokonca všetko, po čom kedy túžila ľ miesto, ktoré volá domovom, Sama po boku a slobodu, teda aspoň jej zdanie. Úplnú slobodu získa, až keď sa podujme na ešte jednu nebezpečnú úlohu. Sláva jej však stúpa do hlavy a zabúda, že keď už má to, po čom túžila, veľmi ľahko môže o niečo prísť... alebo hneď aj o všetko
sci-fi, fantasy, mládež
Keywords: mládež; sci-fi, fantasy