Zlatokopka 01 - Sasková, Lucia (Slovenský spisovateľ, a.s. Bratislava, 2013)
V klenotníctve predávala diamantové šperky - najčastejšie zlatokopkám, ktoré prichádzali v sprievode svojich partnerov. Po čase sa sama stala jednou z nich. Svojho o hlavu menšieho partnera s plešinkou a bruškom pomenovala Chrústik. Zaplatil jej plastiku, aby mala vysnívané trojky, pery jej dal napichať botoxom, čo sa jej až tak nepáčilo, ale čoraz častejšie jej zveroval svoju zlatú kartu... Ak vás čo len trochu zaujíma svet zlatokopiek, neváhajte. Takúto knihu ste ešte nečítali!
slovenská súčasná, romantika
Keywords: slovenská súčasná; romantika