Přemýšlej a zbohatni - Hill, Napoleon (PRÁH, 2009)
Přemýšlej a zbohatni je převratný průvodce, díky němuž budete moci rozšířit řady nejúspěšnějších lidí. Přemýšlej a zbohatni je původním dílem světově proslulého Napoleona Hilla, současníka Dalea Carnegieho. Hillova kniha o tajemství vydělávání peněz vyšla poprvé v roce 1937. Dodnes má toto tajemství stejnou sílu, jakou mělo tehdy - a může navždy změnit váš život