Zajtra bude lepšie - Guénová, Faiza (Ikar, 2006)
Doria je pätnásťročné marocké dievča, ktoré žije so svojou matkou na predmestí Paríža. Otec ich opustil, aby sa vrátil do Maroka. Mladá hrdinka napriek chudobe nezatrpkne a silu čerpá z rozhovorov s kamarátom Hamoudim, ktorý pochádza z ešte chudobnejších pomerov. Hamoudi sa živí dealerstvom a recituje Rimbauda. Príbeh Doriinho spoznávania sveta je vyrozprávaný sviežim jazykom, v ktorom sa strieda humor s láskavosťou a prekvapivo zrelými úvahami, maskovanými zdanlivou naivitou.