Trón zo skla 05 Búrka v impériu - Maas, Sarah, J. (Slovart Bratislava, 2017)
Piate pokračovanie najúspešnejšej tínedžerskej fantasy ságy súčasnosti. Prečítajte a podľahnite sérii Trón zo skla tak ako milióny čitateľov po celom svete! Dlhá cesta na trón sa pre Aelin Galathynius ešte len začala. Prisahala však, že sa svojmu kráľovstvu už nikdy neotočí chrbtom. Hlavne, ak je jediná, kto dokáže zostaviť armádu proti Temnému kráľovi a jeho beštiám. No Erawan neohrozuje Aelin len svojím vojskom, ale aj tieňmi z jej minulosti, bývalými spojencami a nepriateľmi. Na obzore sa však črtá vojna nebývalých rozmerov a Aelin sa musí rozhodnúť, koho a čo obetuje, aby zachránila svoj svet pred úplným zničením.
sci-fi, fantasy
Keywords: mládež; sci-fi, fantasy