Open - Agassi, Andre 1970- (TIMY, spol. s r.o, 2015)
Je jedným z najobľúbenejších športovcov histórie a jedným z najtalentovanejších tenistov, ktorí kedy vyšli na kurt. V strhujúcej autobiografii rozpráva príbeh o živote plnom konfliktov, o živote balansujúcom medzi nutkaním k sebadeštrukcii a snahou o dokonalosť. Agassi nás núti prežívať stres, v ktorom ako malý, sedemročný chlapec z Vegas musel denne trénovať pod prísnym dohľadom svojho násilníckeho otca. Agassi šokuje svet aj seba, keď v roku 1992 vyhráva Wimbledon. Cez noc sa stáva miláčikom fanúšikov aj mediálnym terčom. Vďaka svižnému tempu a drsnej úprimnosti si Open vychutnajú aj tí čitatelia, ktorí o tenise nevedia celkom nič. Tak ako Agassiho hra, aj jeho biografia vymedzuje nové štandardy pôvabu, štýlu, rýchlosti a sily.