Klub okašlaných báb. 02. Fakt láska bolí? Brutálne! - Bourne, Holly (Slovart, 2018)
Druhý diel série Klubu okašlaných báb. Založili ho tri kamošky ľ Amber, Evie a Lottie ľ baby čeliace životným prekážkam tínedžeriek pomocou priateľstva, feminizmu a syrových chrumiek. Kniha Fakt láska bolí? sa venuje Amber, talentovanej študentke výtvarníctva, ktorá túži len po jedinom ľ po láske. Má mamu, čo teda starostlivá určite nie je ľ a nebola taká ani pred tým, ako sa na ňu vykašľala a odsťahovala sa do Ameriky. Amber dúfa, že ak s ňou strávi leto, všetko sa zmení. Na scéne sa zjaví aj kráľ maturitného plesu a klasický lámač sŕdc Kyle. Naozaj sa doňho môže Amber zaľúbiť? Napriek tomu, že má vždy poruke rady svojich najlepších kamošiek, musí si priznať pravdu: láska fakt bolí. Brutálne!