Sága Darrena Shana. 07. Lovci súmraku - Shan, Darren (Slovart, 2011)
Medzi upírmi a upirátmi vypukla vojna, ktorá sa má podľa proroctva skončiť úplným vyhladením upírov. Lenže aj budúcnosť, zdá sa, poslúcha tajomného Oscara Suda. Oscar Sud, ktorého sa boja upíri i upiráti, teraz prichádza a odhaľuje ďalšie mrazivé tajomstvo. A Darren Shan, ktorý dostal titul upírskeho kniežaťa, prijíma nebezpečnú misiu ľ ak ju splní, upíri sa možno zachránia. Lovci súmraku sa vydávajú po stopách zlovestného Pána upirátov, ktorého nik z nich ešte nevidel.