Saga Darrena Shana. 03. Krvavé chodby - Shan, Darren (Slovart, 2010)
Tretí diel úspešnej upírskej ságy, v ktorom Darren Shan odchádza z Cirkusu Monsterus, kde sa začal jeho trpký život polovičného upíra. Spolu s pánom Crepsleym, svojím upírskym "rodičom", a s Evrom Vonom, najlepším kamarátom, sa usadí v meste. A chvíľu to vyzerá, že život sa dostal do normálnych koľají. Darren sa dokonca zaľúbi... Ale potom sa v starom dome nájdu mŕtve telá ľ zbavené aj poslednej kvapky krvi. Polícia vyšetruje vraždy a Darren s Evrom rozbiehajú pátranie na vlastnú päsť. Nočné potulky pána Crepsleyho sú im totiž čoraz podozrivejšie... Kto je vrah? A kto je pre Darrena najväčšou hrozbou?