Saga Darrena Shana. 06. Upírske knieža - Shan, Darren (Slovart, 2011)
Šieste pokračovanie hororových príbehov o poloupírovi Darrenovi Shanovi. Pri nemilosrdných skúškach spôsobilosti sať sa plnohodnotným upírom si Darren myslel, že už ho nič horšie nemôže stretnúť. Do Upírskej hory však prenikli nepriateľskí upiráti, aby naplnili proroctvo príchodu Pána upirátov. Schyľuje sa k smrtiacej bitke. Ani v tejto zúfalej situácii sa však Darren nevzdá a urobí všetko preto, aby odvrátil skazu upírieho klanu.