Sága Darrena Shana. 04. Upírska hora - Shan, Darren (Slovart, 2010)
Vo štvrtom diele upírskej ságy pokračujú desivé dobrodružstvá mladého polovičného upíra Darrena Shana. Darren spolu s pánom Crepsleym, ktorý je jeho upírskym učiteľom, opúšťa už dôverne známe prostredie cirkusu Monsterus a vydáva sa na nebezpečnú cestu priamo do stre-du upírskeho sveta. Darren má predstúpiť pred upírsku radu, ktorá každých dvanásť rokov zasadá na tajomnej Upírskej hore. Ako sa na Upírskej hore rozhodne o jeho osude? Darren má po prvý raz možnosť zblízka spoznať fascinujúci život upírskeho klanu, no zaplatí za to krvavú daň...