Sága Darrena Shana. 05. Skúšky smrti - Shan, Darren (Slovart, 2011)
V piatom hororovom príbehu Darren Shan podstúpi na základe rozhodnutia upírích kniežat päť skúšok, ktoré nie sú jednoduché ani pre dospelých upírov. Ak zlyhá, odvedú ho do Siene smrti.