Iba pre baby. 01. Nechcem sa sťahovať - Cabot, Meg (Slovart, 2015)
Autorka známej série Denník princeznej a mnohých iných románov sa tentoraz predstavuje so sériou kníh pre mladšie čitateľky. Allie má rada pravidlá, lebo sa vraj vďaka nim človeku žije ľahšie. A tak si vytvorí pravidlá na každú situáciu. Keď jej rodičia oznámia, že sa sťahujú, Allie je presvedčená, že sa jej život skončil. Vôbec sa nechce vzdať svojej peknej izbičky v modernej prímestskej štvrti ani zbierky kameňov a odísť do celkom inej štvrte a starého, i keď väčšieho domu, v ktorom určite ešte aj straší. Veď bude tak ďaleko od svojich kamošiek a navyše v škole bude "to nové dievča". To je predsa des!