Iba pre baby. 02. Nechcem byť to nové dievča! - Cabot, Meg (Slovart, 2015)
Autorka známej série Denník princeznej pokračuje aj v druhej časti knihy MOJE PRAVIDLÁ - IBA PRE BABY príbehom Allie. Allie sa neteší na prvý deň v novej škole. Bude síce chodiť do triedy s kamarátkami Erikou, Caroline a Sophie a učiteľka sa jej veľmi páči, no aj tak má obavy, ako v škole zapadne. Dokonalý začiatok nového života má jeden háčik - Rosemary! Drsná spolužiačka, čo sa hrá len s chalanmi a nemá rada dievčatá, si ju okamžite vezme na mušku a chystá sa ju dokonca zbiť. Allie sa radí so všetkými svojimi blízkymi a každý jej hovorí niečo iné. Oco - nech ju trafí rovno do nosa, strýko - nech ju odstraší, mama zas vraví, že všetko treba povedať učiteľke. No Allie má svoje vlastné pravidlá. Ako si s tým teda poradí?