Sága Darrena Shana. 08. Spojenci noci - Shan, Darren (Slovart, 2012)
Lovci súmraku pokračujú v pátraní po Pánovi upirátov. Darren sa voľky-nevoľky musí vrátiť do školy a čeliť svojej minulosti. Nemá to ľahké, v porovnaní s normálnymi ľuďmi totiž starne omnoho pomalšie, takže stále vyzerá na pätnásť rokov. Upírske knieža a zabijak upirátov tak musí znovu zasadnúť do školskej lavice. No Darrena netrápi len škola - čakajú ho známe tváre, smrť člena klanu, zápas s lovcom upírov a krvilačnými upirátmi. Spojenci noci sa musia opäť zjednotiť! Lov pokračuje!