Navždy s tebou. 03 - Paigeová, Laurelin (Ikar, 2016)
Vzťah Alayny Withersovej a Hudsona Piercea je pre oboch skúškou dôvery. Pochopia, že ak chcú ako dvojica prežiť, musia byť jeden k druhému otvorení. Pre milencov, ktorí majú za sebou veľké sklamania, to nie je jednoduché, no aj tak sú si oddaní čoraz viac. Alayna je vďaka skúškam, ktoré prežila, teraz sebaistejšia a absolútne verná mužovi, ktorého miluje. No zatiaľ čo sa pár sústreďuje na spoločnú budúcnosť, ich krehké spojenie ohrozuje minulosť. Sľuby sa opäť porušujú a Alayna zistí, že Hudson ešte vždy tají niečo dôležité ľ niečo, čo ich nakoniec rozoštve. Aj napriek silným citom k Hudsonovi Alaynina schopnosť odpustiť a zabudnúť dosiahla jej síl. Hoci našla jediného muža, pre ktorého je ochotná urobiť takmer všetko, magické "navždy" s Hudsonom sa zdá nedosiahnuteľné.