Detektívi v čase. 04. Alexander Veľký v podozrení - Lenk, Fabian (Verbarium, 2015)
Aigy, rok 336 pred naším letopočtom. Kráľa Filipa II. zavraždia počas divadelného predstavenia. Má to na rováši jeho syn Alexander Veľký? Detektívi v čase zistia, že divadlo sa tu hrá nielen na javisku. Julián, Kim a Leon cestujú v čase a vyšetrujú zločiny. Ich výpravy sú vždy plné dobrodružstiev, náhlych zvratov a napätia.