Detektívi v čase. Faraónova kliatba. 10 - Lenk, Fabian (Verbarium, 2018)
Egypt, rok 1327 pred naším letopočtom. Mladý faraón Tutanchamón nečakane zomiera. Bola to nehoda, alebo mu niekto z paláca k smrti dopomohol? Detektívi v čase sa znovu vydávajú na nebezpečné pátranie.