Lea a kone. 07. Jazdecká horúčka - Gohl, Christiane (Arkus, 2018)
Nový kôň v jazdeckej stajni - prekrásny waleský kob! Je však čudné, že jeho majiteľ Dárius sa o neho takmer nestará. Lea a jej priateľky to nedokážu pochopiť. Dárius sa navyše ešte aj spriatelí s tou sivou myškou Nele. Keď ide so svojím koňom na federálnu prehliadku walesanov, Lea a jej priateľky idú tiež, a tak sa dozvedia čo-to zaujímavé z Dáriovej minulosti...