Neľutujem nič - Machová, Katarína (Marenčin PT, spol. s r.o. Bratislava, 2018)
Lindin život sa zdá byť dokonalý. Očarujúci manžel, život v Amerike, luxusná rezidencia v rodnom kraji, päť krásnych detí. A tajomstvá ukryté za múrmi domu snov.
FPU, romantika, slovenská súčasná
Keywords: romantika; romány pre ženy; slovenská súčasná