Lea a kone. 05. Žolík pre všetky prípady - Gohlová, Christiane (Arkus, 2016)
V jazdeckej stajni je rušno. Lein priateľ Thorsten ide na trojmesačný študijný pobyt do USA. Ale kto sa za ten čas postará o jeho koňa Mana? Je jasné, že starostlivosť musia prebrať jazdci. Voľba nakoniec padne na peknú začiatočníčku v jazdení Jessie. Ibaže Jessino zanietenie pre Mana rýchlo vyprchá... Lea má v tom čase úplne iné starosti. V Thorstenových mailoch je najnovšie stále reč o nejakom dievčati menom Nancy!