Vreštiaca lebka a iné strašidelné poviedky - Crawford, F. Marion (Európa, 2016)
Vstúpte do tajomného sveta hrôzostrašných úkazov a nemŕtvych bytostí! Hrôzostrašné poviedky uverejnené v tejto zbierke začal autor tvoriť na prelome storočia a patria do zlatého fondu svetovej hororovej literatúry. K jeho odkazu sa hrdo hlásili spisovatelia ako H. P. Lovecraft i Stephen King a v súčasnosti sa už bez jeho príbehov nezaobíde žiadna významnejšia antológia tohto žánru.