Osudy rodu Ravenelovcov. Tajomný neznámy. 04 - Kleypasová, Lisa (Ikar, 2018)
Doktorka Garrett Gibsonová, jediná lekárka v Anglicku, je odvážna a sebestačná žena. Prirovnávajú ju k mužovi, prečo by si teda v živote nedopriala ako muž? Ibaže romániky ju nikdy nelákali. Do jej života však náhodou vstúpi bývalý detektív Scotland Yardu Ethan Ransom. Galantný záhadný bitkár údajne nectí nijaké pravidlá, jeho práca je zahalená rúškom tajomstva. Ich vzájomná príťažlivosť sa však utajiť nedá, a keď prekročí hranice, nemožno sa jej už ubrániť. Ethanovi nie je pochuti spoločnosť na úrovni a obáva sa aj o bezpečnosť Garrett, no napokon neodolá. Napriek odhodlaniu, že s ňou preruší všetky kontakty, sa krásna doktorka nečakane stane súčasťou jeho najnebezpečnejšieho poverenia. Ethana odhalia a Garrett musí použiť všetky schopnosti a odvahu na jeho záchranu. Spolu čelia zákernému vládnemu sprisahaniu. Ethan bez zaváhania prekonáva všetky nástrahy z lásky k najneobyčajnejšej žene, akú kedy poznal.