Osudy rodu Ravenelovcov. 03. Neodolateľný pokušiteľ - Kleypasová Lisa (Ikar, 2017)
Väčšina mladých aristokratiek sníva o vydaji, no lady Pandora Ravenelová má iné plány. Ambiciózna krásavica radšej tvorí spoločenské hry na predaj, než aby vychutnávala londýnsku plesovú sezónu a lovila ženícha. Na jednom veľkolepom večierku sa však nechtiac ocitne v kompromitujúcej situácii s neodolateľným mladým mužom. Gabriel, lord St. Vincent, roky úspešne vedie staromládenecký život, až kým sa za nešťastných okolností nechytí do osídel najväčšej čudáčky na svete. Pandora svojou výnimočnosťou Gabriela úplne poblázni, ale nemieni sa vzdať nezávislosti. Gabriel ju vytrvalo pokúša a Pandora nakoniec ustúpi. Ich zväzok je prijateľný iba zo spoločenskej stránky, pre nich je to väčšmi zmluva s diablom. Pandora sa pre svoje obchodné ambície krátko po svadbe nevedomky zapletie do nebezpečnej konšpirácie. Jedine jej manžel ju môže ochrániť pred zákerným nepriateľom. Žeby zmluva s diablom bola v skutočnosti darom z nebies? Preložila Lucia Lukáčová