Klub okašlaných báb. 03. Som baba. Čo narobím? - Bourne, Holly (Slovart, 2019)
Tretí diel série Klubu okašľaných báb. Klub založili tri kamošky - Amber, Evie a Lottie - baby, čeliace životným prekážkam tínedžeriek pomocou priateľstva, feminizmu a syrových chrumiek. Kniha Som baba. Čo narobím? je príbehom Lottie, ktorá si zaumienila, že svojím novým blogom zmení svet. Ako? Chystá sa odštartovať FEMINISTICKÚ REVOLÚCIU. A ako? Má presný plán, ako sa má správna baba správať. Tu je: Vykrič všetko, čo nie je fér. Nevykrikuj rovnakú vec dvakrát (nech máš čas spať a dýchať). Zmysel pre humor je vždy na mieste. Nesmie ti ujsť absolútne nič. Aj keby si bola sekundu pred kolapsom... Si predsa baba! Tak, čo narobíš?!