Muflón Ancijáš a mimozemšťan - Jobus, Branislav (Slovart, 2018)
Muflón Ancijáš sa vracia! A nie len tak odniekiaľ, ale rovno z vesmíru, kam sa nechal vystreliť, aby dodržal svoj sľub a zaniesol balík na vesmírnu adresu. Zažil tam naozaj všeličo ľ zachránil zloducha Antónia Migrifiča, pral kozmonautom ponožky, skamarátil sa aj s vesmírnou bunkou Vebunkou, s ktorou spolu pristál na ostrove Maurícius vo vyhasnutej sopke. Ukázal jej kus nášho sveta s láskou a dobrotou jemu vlastnou, o tom netreba vôbec pochybovať. Muflón Ancijáš je späť! V jeho cestovateľských dobrodružstvá mu nezabránila ani postaršia pani Márnosť Šedivá.