Zakázaná 02 - Malpasová, Jodi, Ellen (Ikar Bratislava, 2019)
Začalo sa to nevinným návrhom. Bohatý a atraktívny Miller Hart požiadal čašníčku Livy o jednu spoločnú noc. Dohoda znela jasne ? žiadne city či záväzky, len pán hodín čistej rozkoše. Obojstranná príťažlivosť ich však pohltila natoľko, že chvíľkové rozptýlenie prerástlo do výnimočného vzťahu. Millerov dokonalý zovňajšok a vyberané spôsoby však boli len maskou, za ktorou sa skrývali traumy a tajomstvá. Ich odhalenie vystavilo Livy potupe a ona zatúži po pomste. Ocitá sa v bode, keď ju city k Millerovi vyčerpávajú, ale na druhej strane im nedokáže vzdorovať. Ak ich vzťah nadobro nestroskotá na minulosti, možno sa o to postarajú neprajníci. Tí im spočiatku len dýchajú na krk, no postupne pritvrdzujú. Komu tak veľmi záleží na tom, aby bol Miller Hart bez záväzkov?
romantika
Keywords: romantika; romány pre ženy