Čokoláda - Harris, Joanne (Ikar, 2001)
Leslie s priateľkou prileteli do Anglicka na vysnívanú dovolenku. Gerrina predtucha, že si Leslie na tejto dovolenke nájde životného partnera, poznačila jej vždy rozvážne správanie - aj keď si to dlho nechcela priznať..