V posteli starého mládenca - Warren, Tracy Anne (Slovenský spisovateľ, 2014)
Hlavným hrdinom ďalšieho príbehu z obľúbenej série o šľachtickom rode Byronovcov je štvrtý z bratov Drake, príťažlivý starý mládenec. Lord Drake Byron vedie mimoriadne rušný život, a tak nemá kedy pomýšľať na ženenie. Tento geniálny vedec a matematik vymyslel šifru, ktorá má pomôcť Angličanom poraziť Napoleona. Pochopiteľne, o nerozlúštiteľnú šifru má záujem aj druhá strana. Ibaže Drake nemá najmenšie tušenie, že pôvabná dievčina Anne Greenwayová, ktorú najal ako domácu, je v skutočnosti francúzska špiónka...