Křik Halidonu - Ludlum, Robert, 1927-2001 (Domino, 1998)
Dobrodružný román se špionážní zápletkou, jehož hrdinou je renomovaný geolog, pověřený geofyzikálním průzkumem na Jamaice mocnou mezinárodní korporací.