Kone, slnko, prázdninové lásky. 9. - Gohl, Christiane (Lea a kone, 2019)
Dovolenka na andalúzskom jazdeckom ranči! Lea je nadšená. No začne tam byť rušno: krátko po príchode sa jej mama zamiluje do majiteľa ranča. Lea má plné ruky práce s tým, aby ju dostala späť na zem, no ani ona samotná nie je voči šarmantným princom imúnna ľ ozlomkrky sa vrhne do prázdninového flirtu s Novozélanďanom Richim...