Slávna päťka. 5. : Slávna päťka v karavane - Blyton, Enid 1897-1968 (Slávna päťka, 2016)
Prázdniny v obytnom prívese! Aký vzrušujúci nápad! Naši piati kamaráti sa cestou stretnú s cirkusom a čoskoro prídu na to, že klauni nemyslia iba na žarty.