Slávna päťka 5. Slávna päťka v karavane - Blyton, Enid 1897-1968; Klenková, Mária (Slovart Bratislava, 2016)
Prázdniny v obytnom prívese! Aký vzrušujúci nápad! Naši piati kamaráti sa cestou stretnú s cirkusom a čoskoro prídu na to, že klauni nemyslia iba na žarty.
Prázdniny v obytnom prívese! Aký vzrušujúci nápad! Naši piati kamaráti sa cestou stretnú s cirkusom a čoskoro prídu na to, že klauni nemyslia iba na žarty. zdroj: preskoly.sk
paperback (brožovaná väzba)
Keywords: Bel. do 10 r; vhodne 8+; anglické príbehy; dobrodružné príbehy; publikácie pre deti; English stories; Adventure stories; Children's literature