Sľúbená. 1. - Malpasová, Jodi Ellen (Jedna noc, 2019)
Livy si všimne Millera, len čo vkročí do kaviarne. Atraktívny muž s prenikavými modrými očami ju tak očarí, že nie je schopná slova. V tej chvíli by jej ani nenapadlo, že sa s ním ešte stretne. Kým nenájde odkaz na servítke podpísaný písmenom M.