Velká kniha vánočních detektivek a záhad : soubor nejlepších vánočních detektivek, jaké kdy byly sepsány - Penzler, Otto, 1942- (PharmDr. Monika Kopřivová, 2018)
Soubor 25 detektivních povídek s tematikou Vánoc.