Velká kniha vánočních detektivek a záhad : soubor nejlepších vánočních detektivek, jaké kdy byly sepsány - Penzler, Otto, 1942-; Familium (firma) (Černošice : PharmDr. Monika Kopřivová, 2018)
Soubor 25 detektivních povídek s tematikou Vánoc.
Přeloženo z angličtiny
V prelimináriích: Familium, dárky pro celou rodinu
Keywords: 19.-21. století; světová povídka -- 19.-21. století; detektivní povídka -- 19.-21. století; Vánoce; world short stories -- 19th-21st centuries; detective short stories -- 19th-21st centuries; Christmas; detektivní povídky; antologie; detective short stories; anthology