Našeptávač - Carrisi, Donato, 1973- (Vendeta, 2019)
Případ začíná nálezem šesti useknutých dětských paží, poskládaných do kruhu na lesní mýtině. Než se podaří vypátrat sériového vraha, dozví se tým vyšetřovatelů o temnotě skryté v lidech víc, než by kdy kdo vědět chtěl.