Úsvit. [4. diel] - Meyer, Stephenie, 1973- (Tatran, 2009)
Úžasný, s napätím očakávaný záver ságy Twilight, odhaľuje tajomstvá a záhady tohto fascinujúceho romantického eposu, ktorý okúzlil milióny čitateľov