Úsvit [4. diel] - Meyer, Stephenie, 1973-; Dolanská, Jana (Bratislav Tatran, 2009)
Úžasný, s napätím očakávaný záver ságy Twilight, odhaľuje tajomstvá a záhady tohto fascinujúceho romantického eposu, ktorý okúzlil milióny čitateľov
Kompaktná platňa
Načítala: Jana Dolanská
Pre nevidiacich a slabozrakých