Nov diel 2 - Meyer, Stephenie, 1973-; Dolanská, Jana (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (SKN), 2009)
Pokračovanie románu Súmrak. Príbeh o Edwardovi a Belle, milencoch, ktorým osud nepraje.
Keywords: romány ľúbostné; romány pre ženy; zvukové záznamy; MP3; WMA DRM 10 - digitálna kniha