Za to mi zaplatíš Zv. 1 - Nagyová-Džerengová, Petra, 1972- (Bratislava Ikar, 2006)
Vzťahy dvoch manželských párov, ktoré po rokoch prechádzajú krízou.
Keywords: slovenské romány; romány pre ženy; publikácie v Braillovom písme